GREEN PLANET | Alles voor uw auto

 

NOG MEER ZEKERHEID MET HET GREEN PLANET GARANTIECERTIFICAAT!

Vrijwel alle moderne auto’s kunnen probleemloos rijden op de groene brandstoffen van Green Planet. Om uw laatste twijfel weg te nemen, is het Green Planet garantiecertificaat ontwikkeld. Het is een extra zekerheid voor u dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan als het gevolg van het rijden op onze groene brandstoffen.
U hoeft zich geen zorgen te maken dat u elders niet meer ‘gewoon’ kunt tanken. GreenStar 95 en Euro 95 kunnen straffeloos door elkaar heen gebruikt worden. Ditzelfde geldt voor BioPower en BioSmart met de uitwisseling met traditionele brandstoffen.
GreenStar 95 is niet duurder dan Euro 95. BioSmart Diesel is niet duurder dan traditionele diesel. De prijs van BioPower beweegt zich om de prijs van V-Power. De ‘nieuwe groene’ brandstoffen bij Green Planet zijn dus net zo aantrekkelijk geprijsd als de traditionele brandstoffen en u rijdt er evenveel kilometers op.
Door op GreenStar 95 te gaan rijden vermindert u uw CO2-uitstoot met 7% ten opzichte van normale benzine. Rijdt u op diesel en kiest u voor het rijden op onze BioSmart diesel, dan vermindert u uw CO2-uitstoot met 16% ten opzichte van normale diesel. Kiest u voor BioPower dan is uw CO2-uitstoot maar liefst 80% lager dan de uitstoot van normale diesel.
Met het Green Planet Garantiecertificaat wordt het rijden op de groene brandstoffen van Green Planet gegarandeerd door de verzekeringsmaatschappij van de Bovag, de Bovemij.

U kunt nu dus gegarandeerd probleemloos en zonder extra kosten rijden op de groene brandstoffen van Green Planet. Iedereen kan zijn eigen reden hebben om te switchen naar de groene brandstoffen van Green Planet. De meest bekende redenen waarom onze klanten switchen zijn;
  • Door de lagere CO2-uitstoot, beperk ik de opwarming van de aarde, waardoor we het smelten van de ijskappen wellicht stop kunnen zetten en daarmee de stijging van de zeespiegel.
  • Doordat we groene brandstoffen kunnen produceren op het Europese continent worden we minder afhankelijk van Poetin en oliesjeiks, dit bevordert onze vrijheid.
  • De productie van groene brandstoffen in Europa levert ons banen op, dus minder werkloosheid.
  • Groene brandstoffen zijn duurzaam, kunnen bij herhaling geproduceerd worden en zo creëren we stap voor stap energiezekerheid voor onze kinderen en/of kleinkinderen.
Doe de kentekencheck en bekijk welke groene brandstof u kunt tanken. U ontvangt dan automatisch een gratis garantiecertificaat! Het certificaat is op naam en gekoppeld aan uw auto.