“Green Planet is echt een heel leuke plek om te werken. Een leuk team, leuke klanten en een fijne sfeer. Bekenden die al bij Green Planet werkten vonden dat het ook echt wat voor mij was. Nou, ze hadden gelijk.

Als horecamedewerker draai je drie verschillende soorten diensten. Tijdens de ochtenddienst doe je vooral veel voorbereidende werkzaamheden. Je zorgt dat de koffiemachine aan is, bakt broodjes en legt bijvoorbeeld het beleg klaar. Tijdens de middagdienst ruim je op en bereid je alles voor voor de avonddienst. ’s Avonds kan het flink druk zijn met veel bestellingen. Ik draai meestal verschillende diensten. Die afwisseling vind ik hartstikke leuk.

In de horeca krijgen we veel vrachtwagenchauffeurs of mensen die onderweg zijn over de vloer. Veel van hen zijn inmiddels vaste gast geworden. Ze keren regelmatig terug en maken graag even een babbeltje. Ook komen er regelmatig toeristen wat eten bestellen. Hun reacties op Green Planet zijn super. Ze zijn vaak verbaasd over ons mooie tankstation.

Dat ik mag werken voor zo’n unieke formule vind ik bijzonder. Het is leuk om betrokken te zijn bij alles wat hier gebeurt. Dat maakt je zelf ook bewuster. Het zorgt ervoor dat ik ook zelf duurzamer ben gaan denken.”

Marina Keizer

Marina Keizer

Horecamedewerker
Alle gezichten van Green Planet