“Ik heb heel afwisselend werk. De ene dag ben ik bezig met het bedenken, uitzetten en uitvoeren van campagnes voor bijvoorbeeld onze horeca terwijl ik de andere dag berichten schrijf voor onze sociale media kanalen. We hebben bij Green Planet horeca, een shop, vergaderruimtes, flexwerkplekken en we werken aan verschillende innovatieve projecten. Daardoor is echt iedere dag anders. Ik krijg in mijn werkzaamheden veel ruimte om zelf te bepalen hoe ik iets wil doen. Natuurlijk gaat veel in overleg, maar die vrijheid is fijn.

Naast de werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie, ben ik ook verantwoordelijk voor onze Seats2Meet. Dat zijn onze vergaderruimtes en flexwerkplekken. Ik leg boekingen vast, zorg dat de ruimtes netjes zijn en ontvang gasten. Hoort er bij een reservering ook een lunch of iets bij de koffie? Dan stem ik dat af met onze horecamedewerkers.

Green Planet is met heel veel mooie dingen bezig. Altijd met als doel de wereld een beetje groener te maken en de uitstoot van CO2 en NOx terug te brengen. Die instelling spreekt me aan en is ook één van de redenen dat ik hier gesolliciteerd heb. Daarnaast kun je hier veel leren. Ik heb me in de afgelopen jaren dan ook ontzettend ontwikkeld.”

Kim Emmens

Kim Emmens

Marketing & Communicatie
Alle gezichten van Green Planet