“De horeca, de shop, het schrijven van handboeken, meewerken op de administratie en werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie. In de 4,5 jaar dat ik bij Green Planet werk heb ik veel gedaan en heel veel kunnen leren. Ik kwam hier na de havo te werken. Wat begon als een bijbaan, is inmiddels een fulltimebaan geworden.”

“Ik heb veel mogelijkheden en kansen gekregen. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn mbo-diploma Manager Retail op niveau 4 gehaald in combinatie met mijn werk bij Green Planet. Er is dan ook altijd wel een nieuwe uitdaging. Dat is het mooie aan hier werken. Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je je volop kunt ontwikkelen, ben je hier echt op je plek. De variatie is hartstikke leuk en geen dag is hetzelfde.”

“Als leidinggevende in de shop beheer ik de goederenstroom, motiveer ik het team, voer ik veranderingen door en zorg ik voor andere organisatorische werkzaamheden. Daarnaast werk ik zelf ook in de shop en help ik klanten die komen tanken of wat in de winkel komen kopen. Ik informeer ze over de verschillende mogelijkheden en eventuele acties. Ook hou ik de winkel netjes en zorg ik dat alles is aangevuld. En is er iemand ziek? Dan val ik in.”

“Er gebeurt hier veel. Green Planet is dan ook een bijzonder tankstation. Niet alleen omdat we horeca hebben en verschillende vergaderlocaties, maar vooral vanwege de duurzame brandstoffen die we aanbieden. Het is mooi om op een plek te werken waar een bijdrage wordt geleverd aan het milieu en leuk om te zien dat steeds meer mensen en organisaties daarin meegaan. Samen zetten we zo een stapje in de goede richting.”

Sjoerd Merks

Sjoerd Merks

Leidinggevende shop
Alle gezichten van Green Planet