Genieten van echte kwaliteit

Even lekker onthaasten op ons binnenterras. Kopje koffie erbij, misschien ook een lekker versbereid broodje, een gezonde salade of die ene Big Burger. Wat je keuze ook is: bij Green Planet gaan we altijd voor kwaliteit. En dat proef je!

Best of both worlds: het is niet voor niets het motto van Green Planet. Dat zie je niet alleen terug in onze keuze voor traditionele én duurzame brandstoffen, maar ook in onze horeca. Of je nou even wilt snacken of gaat voor een gezondere optie: de keuze is aan jou.

Wil je liever iets meenemen voor onderweg? Ook dat kan. Lang leve onze snackmuur en onze saladebar, waar je zelf een heerlijke salade kunt samenstellen. Maar natuurlijk bieden we je ook in onze shop genoeg te kiezen.

Bekijk de menukaart

De lekkerste belegde broodjes

Vive la France! Zo goed als de Fransen kunnen genieten van een heerlijk belegd broodje, zo kun jij dat bij Green Planet. Brood is niet alleen lekker, maar vers ook nog eens heel gezond. Bij Green Planet bakken we de hele dag door. Altijd volgens authentieke Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zo ben jij verzekerd van versgebakken brood. Wil je een broodje meenemen voor onderweg of wil je hem op een later moment opeten? Geen probleem! Onze horecamedewerkers pakken jouw broodje graag voor je in.

Big Burger Bar

Hamburgers zoals ze bedoeld zijn: ambachtelijk bereid en van 100 procent rundvlees. Onze verschillende burgers zijn aan te passen aan jouw individuele wensen. En ben je vegetariër? Geen probleem, wij hebben van elke burger een vegetarische variant! Combineer de burger met de oerfrieten van Aviko en geniet van de krokante bite en volle smaak. En wil je een mooie, evenwichtige maaltijd? Vul je menu dan aan met een salade uit onze saladebar.

Kwekkeboom kroketten

Fastfood combineren met slowfood: dat is onze uitdaging. Daarin gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Dat onze voorkeur uitgaat naar de krokketten van Kwekkeboom is dan ook een logische keuze. Traditioneel en vers bereid.

Postmix

Wil je zelf je eigen fris tappen? Dat kan met de postmix, die te vinden is in onze Big Burger Bar. Voor €1,90 vul je een 300cc beker met jouw favoriete frisdrank. Een eerste refill is altijd gratis. En zoals je van ons gewend bent, gaan we altijd voor het beste. Dus kun je kiezen uit onder meer Coca-Cola, Sprite, Fanta en Fuze Tea.

Milkshakes en softijs

Vooral op een warme dag een heerlijke traktatie tussendoor. Helemaal omdat we voor onze milkshakes en softijs dagverse Hollandse melk gebruiken. Verser kan dus niet! Een extra voordeel: melk dat op deze manier geproduceerd wordt, is rijk aan calcium en eiwitten. Kies uit een aardbei-, banaan-, vanille- of chocolademilkshake of ga voor softijs met jouw favoriete topping.

Segafredo

Een echte Italiaanse espresso, oftewel ‘il vero espresso italiano’: het is bijna magie. Waan je even helemaal in Italië met de authentieke espresso van Segafredo. Het geheim? Een harmonieus samenspel van melangeren, branden en bereiden. Op onze machine bereiden we ieder kopje helemaal vers. Wil je je koffie graag onderweg meenemen? Bij de horecacounter liggen alvast deksels voor je klaar. Zo blijft jouw favoriete koffie vers én lekker warm.