GREEN PLANET | Restaurant

U van alle gemakken voorzien, is altijd de droom van Green Planet geweest. Even een moment van onthaasten op het binnenterras van Green Planet, genietend van uw vers bereide broodje rond het middaguur of een Big Burger tijdens het avonduur. Even uw iPad op tafel en uw mails bijwerken. Dát is Green Planet, The best of both worlds.

Bij Green Planet kiezen we nadrukkelijk voor kwaliteit. Daarom bieden wij alleen kwaliteitsproducten aan van A-merken. En dat proef je!

 

BIG BURGER BAR

Ambachtelijk bereide hamburgers zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren. Met zorg bereid van 100% rundvlees. Zes fantastische complete burgers die zijn aan te passen aan uw individuele wensen. Combineer het met oerfriet (Aviko) met een krokante bite en lekker vol van smaak! Vul je menu aan met een salade uit de saladebar om tot een mooie evenwichtige maaltijd te komen.

Klik hier voor onze menukaart

KWEKKEBOOM

Lekker fastfood, traditioneel bereide snacks, vers bereid voor u. Fastfood combineren met slowfood dát is onze uitdaging. Dan kiezen we wel graag voor het beste fastfood. Een logische keuze is dan de keuze voor Kwekkeboom Croquetten. De snackmuur en het wisselapparaat garandeert dat u snel weer verder kunt.

SOEPEN VAN DE DAG

Elke dag bereiden de medewerkers van de horeca twee verse soepen van de dag. De soepen worden bereid op authentieke wijze. Laat u verrassen door de smaak en geur van deze soepen. Deze heerlijke soep geeft u de energie om uw reis weer veilig voort te zetten.

SALADEBAR

Green Planet gelooft dat een maaltijd in evenwicht moet zijn. Onderweg eten moet ook gezond kunnen zijn en daarom heeft Green Planet ervoor gekozen een saladebar op te nemen. Hier kunt u geheel naar eigen wens een heerlijke salade samenstellen en eventueel  voorzien van één van de vele dressings.

POSTMIX

Zelf je eigen fris tappen? Bij Green Planet is het mogelijk. In onze Big Burger Bar beschikken we over een postmix, waar je voor € 1,90 een 300cc beker frisdrank kunt tappen. Een 1e refill is gratis! Alleen de beste merken worden getapt: Coca Cola, Sprite, Fanta, Ice Tea en Coca Cola Light.

MILKSHAKE & SOFTIJS

Onze milkshake en softijs zijn afkomstig van dagverse Hollandse melk. Direct van de koe en nog dezelfde dag verwerkt, verser kan niet. Op deze manier geproduceerd, is milkshake en softijs rijk aan calcium en eiwitten. Milkshakes hebben we in de smaken; aardbei, banaan, vanille en chocolade.
 Softijs; diverse hoorns gevuld met softijs en aan u de keuze welke topping u het lekkerste vindt.

SEGAFREDO

Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt  in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden. Wij bereiden op onze machine ieder kopje helemaal vers: Segafredo Zanetti – il vero espresso italiano. Bij de horecacounter liggen deksels voor u klaar, zodat u uw koffie ook makkelijk mee kunt nemen onderweg.

VERSE JUS D’ORANGE

Naast de horeca balie staat onze jus d’orange pers. Met een druk op de knop begint deze machine met het doorsnijden van verse sinaasappelen die vervolgens worden uitgeperst tot verse jus d’orange. Een lekkere vitamineboost voor bij uw ontbijt, lunch of voor onderweg.

HARTIGE SNACKS

Naast vers belegde broodjes geniet u in ons restaurant ook van lekkere tussendoortjes. Ons assortiment bestaat uit frikandelbroodjes, saucijzenbroodjes, gevulde koeken en appelflappen.