Nog nooit zo eenvoudig

Wil jij een zero-emissie voertuig kopen? Maar vind je de aanschaf te duur? Wij maken zero-emissie voertuigen bereikbaar én betaalbaar voor iedere particuliere en zakelijke rijder. Nog niet eerder was de aanschaf van een emissievrije auto zo gemakkelijk.

Zero-emissie voertuigen zijn voertuigen zonder uitstoot. Denk aan elektrische auto’s of auto’s die rijden op waterstof. Nieuw zijn deze auto’s erg duur, maar daar hebben wij wat op gevonden. Wij richten ons namelijk op occasions. Met een breed aanbod aanbod aan zero-emissie occasions hebben wij altijd een geschikte auto voor jou. Deze occasions kopen wij zelf in. We hebben als doel deze aan te bieden voor de helft van de nieuwwaarde. Zo maken we het voor jou financieel een stuk aantrekkelijker om de stap naar een groenere toekomst te maken!

Nieuwe website
De website van Green Planet Mobility is vanaf 13 juni live gegaan. Bekijk hier de website van Green Planet Mobility!

Voordelen van kopen via Green Planet Mobility

  • De beste zero-emissie occasions die er zijn
  • Eenvoudig online te bestellen (lees hier meer over online kopen)
  • Gunstigste tarieven
  • Onze specialisten helpen je met het hele proces

Neem contact op
Wil je meer weten? Heb je een vraag of interesse? Neem gerust contact op met onze specialisten, te bereiken via mobility@greenplanet.nl.

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet