All-in, dus volledig ontzorgd

Jouw zakelijke kilometers wil je natuurlijk ook emissievrij maken, maar wel tegen een aantrekkelijk tarief. Daarom biedt Green Planet Mobility jou de mogelijkheid een zero-emissie occasion te leasen.

Leasen via Green Planet Mobility zorgt ervoor dat jij een bijdrage kan leveren aan het klimaat, zonder diep in de buidel te moeten tasten. Leasen gaat bij ons op basis van ‘full operational occasion lease’, wat betekent dat alle standaard autokosten erbij inbegrepen zijn. Leasen doe je bij ons dus all-in.

Onze maandbedragen zijn dan ook inclusief reparatie, onderhoud en banden (ROB), verzekering, beheer, 24/7 pechhulp en schadeafhandeling. Zo ontzorgen we jou volledig en hoef jij je nergens druk om te maken. Een makkelijkere manier van emissievrij rijden bestaat niet.

Nieuwe website
De website van Green Planet Mobility is vanaf 13 juni live gegaan. Bekijk hier de website van Green Planet Mobility!

Voordelen van leasen via Green Planet Mobility

  • Volledig ontzorgd
  • Een vast maandtermijn, de gehele looptijd
  • All-in een emissievrije auto leasen
  • Inclusief verzekering, beheer, 24/7 pechhulp en schadeafhandeling

Neem contact op
Wil je meer weten? Heb je een vraag of interesse? Neem gerust contact op met onze specialisten, te bereiken via mobility@greenplanet.nl.

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet