GREEN PLANET | Pesse

GREEN PLANET IS EEN HIGH CONVENIENCE TANKSTATION

Eind 2013 werd in het Drentse Pesse nabij Hoogeveen (A28, afslag 28) onder de naam Green Planet het eerste multifuel tankstation geopend met een breed palet aan diensten en services. Naast het meest uitgebreide assortiment aan brandstoffen, verrukkelijke horeca en van alle gemakken voorziene flexplekken bieden we veel meer.

Handen die na het tanken naar benzine of diesel ruiken? Bij Green Planet behoort dat tot het verleden. Elk pompeiland heeft een service-unit. De service-units zijn voorzien van plastic handschoenen, een wasbak en handdoekjes. Tanken, wassen, schoon!

SHOP

In onze shop kunt u natuurlijk uw brandstof afrekenen en wat te eten of te drinken kopen voor onderweg. Green Planet heeft haar shop uitgebreid met een Douwe Egberts koffiemachine waarbij elk kopje wordt gezet van versgemalen bonen en daarnaast een sinaasappelpersmachine die met één druk op de knop realtime vitaminerijke jus d’ orange voor u tapt. Dat noemt Green Planet het verzamelen van ‘The best of both worlds’.

DRENTSGOED, STREEKPRODUCTEN VAN DRENTSE BODEM

In de shop van Green Planet verkopen we een uitgebreid assortiment producten van DrentsGoed. Variërend van vruchten- en bessensap, tot mosterd, droge worst en mooie cadeaupakketten. En verrassend scherp geprijsd. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

HORECA

Green Planet Pesse is voorzien van een Big Burger Bar. U kunt hier genieten van een vers belegd broodje of een heerlijke Big Burger. Constant door kunt u profiteren van wisselende aantrekkelijke aanbiedingen.

Kijk op de pagina Horeca voor meer informatie.

ONZE SERVICES

Naast tanken en lekker eten biedt Green Planet veel meer!

SPEELPLEZIER

Terwijl u lekker geniet op ons buitenterras heeft u geen omkijken naar uw kinderen. In de Kidshoek op het terras staan een uitdagend klimrek, een trampoline (met veiligheidsnet) en er hangt een groot tv-scherm waarop leuke kinderfilmpjes worden vertoond. En natuurlijk is het meubilair aangepast aan kinderen. Ons buitenterras is afgeschermd waardoor uw kinderen niet ongezien weg kunnen lopen.

RUIME PARKEERGELEGENHEID

Green Planet beschikt over een ruime parkeergelegenheid waar ruim 80 auto’s kunnen parkeren. Een deel van de parkeerplekken is door Green Planet beschikbaar gesteld voor het carpoolen. Minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot past bij de doelstellingen van Green Planet. Samen met de provincie Drenthe wordt het gebruik van carpoolplaatsen gestimuleerd en gemonitord.

PER FIETS NAAR GREEN PLANET

Green Planet verbindt de fietspaden Fluitenberg/Echten met het Dwingelderveld en is tevens een uitstekend startpunt voor de vele fiets- en wandelroutes in de natuurrijke omgeving van Green Planet. Het fietspad rond Green Planet is een demo-fietspad  dat bestaat uit zes verschillende soorten halfverharding. De fietspaden van de toekomst worden hier in de praktijk onderzocht. Helemaal in de geest van Green Planet; vooruitstrevend, informerend en educatief.

LOCKERSERVICE: UW EIGEN BRIEVENBUS

Overdag nooit thuis en geen aardige buurman of buurvrouw die post en pakketjes in ontvangst kan nemen? Geen nood, de lockerwand van De Buren biedt uitkomst! Jouw online bestelde pakket kan je ontvangen in een locker van De Buren en afhalen wanneer jou het beste uitkomt.

Klik hier om meer informatie op te vragen

HONDEN- EN ATB-WASPLAATS

Green Planet is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen wandeltocht met uw hond of voor een uitdagende ATB-tocht. Green Planet vormt de poort naar het nationale park Dwingelderveld, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland waar je uren heerlijk kunt ronddwalen. Bij terugkomst uw fiets onder de modder of heeft uw hond heerlijke modderpoten? Geen punt! Even gebruik maken van onze gratis honden- en ATB-wasplaats en alles is weer spic en span.