Vergaderen en flexwerken

Vergaderen in een unieke, duurzame omgeving? Zoek je een verrassende locatie voor een presentatie, workshop, cursus of lezing? Of ben je juist op zoek naar een centraal gelegen flexwerkplek? Green Planet heeft het allemaal.

Waarom kiezen voor Green Planet?

  • Ruime openingstijden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Centraal gelegen, langs de A28
  • Uniek en duurzaam gebouw
  • Goed bereikbaar
  • Gratis wifi, koffie en thee en printen

Wij bieden een groot aantal mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Zo hebben we vergaderzalen voor 2 tot 60 personen en gratis flexwerkplekken. Een ruimte huren kost bij Seats2Meet Green Planet zes euro per persoon per uur. Welke ruimte je ook kiest. Deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, de koelkasten gevuld met frisse dranken, het gebruik van de wifi en de printfaciliteiten en de mogelijkheid tot parkeren. Alle vergaderzalen zijn voorzien van een flatscreen voor het geven van presentaties.

Tarieven en arrangementen
Naast de keuze in verschillende vergaderzalen, bieden wij voor groepen ook vergaderarrangementen aan. Denk aan een gevulde koek bij ontvangst, een schaal met fruit of lekkere broodjes. Maar misschien wil jouw gezelschap wel zelf een lunch kiezen. Ook dat kan! Gebruik daarvoor onze menukaart. Een lunch bestellen kan vooraf of ter plekke, dus op de dag zelf.

Benieuwd naar wat bezoekers over onze vergaderruimtes zeggen of zelf je ervaring delen?

Klanten vertellen

Vergaderen

Naam
Reserveren
Aantal mensen
Faciliteiten
Geschikt voor
 
Laden...

Coronaproof vergaderen

Natuurlijk houden wij bij Green Planet rekening met de zogenoemde anderhalvemetersamenleving en de coronamaatregelen. Veiligheid staat voorop! Daarom hebben we het aantal mensen dat tegelijk in onze vergaderruimtes aanwezig mag zijn flink verminderd. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen veilig kan blijven vergaderen. Meer weten over coronaproof vergaderen en werken bij Green Planet? Lees hier meer.

Non-profitorganisaties

Goede initiatieven steunen we graag. Daarom hebben we speciaal voor non-profitorganisaties enkele acties in het leven geroepen:

  • Non-profitorganisaties kunnen op maandagmiddag- en avond gratis gebruik maken van onze vergaderruimtes;

  • Op andere dagen en avonden krijgen zij 50 procent korting.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via: s2m@greenplanet.nl