GREEN PLANET | Vergaderzalen

Het direct langs de A28 gelegen Green Planet beschikt over vijf volledig ingerichte vergaderzalen waar u rustig kunt werken. De ruimtes zijn allen voorzien van een flatscreen met HDMI- en VGA-aansluiting. De vergaderzalen van Seats2Meet Green Planet zijn uitstekend geschikt voor vergaderen, presentaties, trainingen, workshops en (creatieve)brainstormsessies. Voor alle bezoekers van Seats2Meet Green Planet is er gratis koffie, thee, water en frisdrank. Daarnaast is er gratis wifi en heeft u de mogelijkheid om gratis te printen en kopiëren.

Een deel van onze vergaderzalen kan worden ingericht als kantoorruimte. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ongestoord te werken en gasten te ontvangen in uw eigen kantoor. De vergaderzalen kunnen voor zowel een lange als korte periode gehuurd worden.

Naast vergaderzalen beschikt Seats2Meet Green Planet ook over een flexcenter. In onze ‘community area’ kunt u gratis flexwerken in een rustige omgeving. Voor alle bezoekers van onze community area is er gratis koffie, thee en water beschikbaar. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van wifi en een printer. In de hal vindt u een lockerwand waar u gratis uw waardevolle spullen kunt opbergen.

Dankzij de ruime openingstijden kunt u uw werkdag inplannen zo als u dat zelf wilt. Wilt u liever ‘s avonds werken of ‘s ochtends vroeg beginnen? Bij Green Planet is het mogelijk!

OPENINGSTIJDEN SEATS2MEET GREEN PLANET

Maandag 06:30 – 20:30
Dinsdag 06:30 – 20:30
Woensdag 06:30 – 20:30
Donderdag 06:30 – 20:30
Vrijdag 06:30 – 20:30
Zaterdag 07:30 – 20:30
Zondag 08:30 – 20:30