GREEN PLANET | Vergaderzalen

Het direct langs de A28 gelegen Green Planet beschikt over vijf volledig ingerichte meetingspaces waar u rustig kunt werken. De meetingspaces zijn allen voorzien van een flatscreen met HDMI- en VGA-aansluiting. De meetingspaces van Seats2Meet Green Planet zijn uitstekend geschikt voor vergaderen, presentaties en (creatieve)brainstormsessies. Voor alle bezoekers van Seats2Meet Green Planet is er gratis koffie, thee, water en frisdrank. Daarnaast is er gratis wifi en heeft u de mogelijkheid om gratis te printen en kopieren.

Een deel van onze meetingspaces kan worden ingericht als kantoorruimte. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ongestoord te werken en gasten te ontvangen in uw eigen kantoor. De meetingspaces kunnen voor zowel een lange als korte periode gehuurd worden.

Naast meetingspaces beschikt Seats2Meet Green Planet ook over een flexcenter. In onze ‘community area’ kunt u gratis flexwerken in een rustige omgeving. Voor alle bezoekers van onze community area is er gratis koffie, thee en water beschikbaar. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van wifi en een printer. In de hal vindt u een lockerwand waar u gratis uw waardevolle spullen kunt opbergen.

Dankzij de ruime openingstijden kunt u uw werkdag inplannen zo als u dat zelf wilt. Wilt u liever ‘s avonds werken of ‘s ochtends vroeg beginnen? Bij Green Planet is het mogelijk!

OPENINGSTIJDEN SEATS2MEET GREEN PLANET

Maandag 06:30 – 20:30
Dinsdag 06:30 – 20:30
Woensdag 06:30 – 20:30
Donderdag 06:30 – 20:30
Vrijdag 06:30 – 20:30
Zaterdag 07:30 – 20:30
Zondag 08:30 – 20:30